
Családunk a 70-es évek elejétől foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. Kezdetben 0, 5 ha, jelenleg 35 ha-os szőlőültetvényen gazdálkodunk. Szőlőfeldolgozónk és az 5000 hl bor befogadására szolgáló pincészetünk alkalmazza a hagyományos érlelés és kezelési technológia mellett a korszerű irányított eljárással történő erjesztést, lehetővé teszi reduktív borok előállítását, azok kezelését és tárolását. Pincészetünkben a gondos munka eredményeként Kékfrankos, Cabernet sauvignon, Merlot, Zweigelt, Kadarka, Chardonnay, Sauvignon blanc, Olasz rizling és Cserszegi fűszeres borok érlelése és palackozása folyik. A magyar borok kedvelőit a pincészethez tartozó Borház Fogadóba 120 főig várjuk b...
Array ( [Database ID] => 42535 [Created At] => 2025-03-05 08:09:00 [Updated At] => 2025-03-20 12:38:39 [Category ID] => 9 [City ID] => 46 [Formaz] => 5 [Main Image] => borhaz-panzio-hajos-pincefalu-35507416.jpg [NTAK] => PA19002367 [Slug] => borhaz-panzio )