Családunk a 70-es évek elejétől foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. Kezdetben 0, 5 ha, jelenleg 35 ha-os szőlőültetvényen gazdálkodunk. Szőlőfeldolgozónk és az 5000 hl bor befogadására szolgáló pincészetünk alkalmazza a hagyományos érlelés és kezelési technológia mellett a korszerű irányított eljárással történő erjesztést, lehetővé teszi reduktív borok előállítását, azok kezelését és tárolását. Pincészetünkben a gondos munka eredményeként Kékfrankos, Cabernet sauvignon, Merlot, Zweigelt, Kadarka, Chardonnay, Sauvignon blanc, Olasz rizling és Cserszegi fűszeres borok érlelése és palackozása folyik. A magyar borok kedvelőit a pincészethez tartozó Borház Fogadóba 120 főig várjuk b...
Array
(
[Database ID] => 48100
[Created At] => 2025-07-25 19:53:49
[Updated At] => 2025-12-09 10:08:05
[Category ID] => 2
[City ID] => 46
[Formaz] => 5
[Main Image] => kovacs-borhaz-vendeghaz-hajos-31658467.jpg
[NTAK] => EG19004364
[Slug] => kovacs-borhaz-vendeghaz
)